top of page
Beautiful Landscape

Als alleenstaande mama van 3 kinderen weet ik hoe hard het leven soms kan zijn. Zo besef ik maar al te goed wat er belangrijk is in het leven : liefde, warmte, oprechtheid, gezondheid, balans, je goed in je vel voelen, jezelf kunnen zijn,…

Zo heb ik enkele jaren geleden ook mijn portie tegenslag gehad. Privé had ik het moeilijk en professioneel twijfelde ik of mijn job me nog wel genoeg voldoening gaf. Ik wist het allemaal niet meer. Wist niet meer wie ik was en wat ik wou. Ik was mezelf kwijt. Ik voelde me slecht. Ik had geen zelfvertrouwen meer, had het gevoel dat ik niets goed deed en vroeg me af hoe ik nu verder moest.

Ik wist misschien niet wie ik was en hoe ik verder moest, maar ik wou het hier niet bij laten en zelf aan de slag gaan om uit te zoeken wat ik nu moest doen. Ik nam mijn leven zelf in handen en nam actie. Bezoekjes aan een lifecoach en loopbaanbegeleiding brachten mij terug in balans. De gesprekken gaven me de kracht om enkele belangrijke beslissingen te nemen. Zo heb ik ook de beslissing genomen om professioneel een andere weg in te slaan en zelf lifecoaching te gaan geven aan volwassenen. Daarnaast ben ik ook opgeleid tot jongerenoach om ook hen te helpen uitgroeien tot zelfzekere volwassenen.

Zo zie ik ernaar uit om anderen de nodige inzichten te geven. Om anderen aan te moedigen om hun leven anders te leiden. En dit is voor mij een win-win situatie: ik help anderen op weg naar het leven dat zij willen leiden en ik haal er zelf heel veel voldoening en energie uit om hen hierin te begeleiden.

Ik ben trots op mezelf, over wie ik ben en hoe ik hier ben geraakt!

En ik hoop anderen ook dat gevoel te kunnen geven.

IMG_6825.jpg

Wie is Ann?

in balanns_transparent_pijl.png
1bf2436d-22cb-42f4-84c6-d51f9696573c.jpg

Een beeld
zegt meer dan woorden...

vindeentherapeut.png
VET_logo--vecbe.png

Je kan mij ook vinden op:
 

bottom of page