in balanns_transparent_pijl.png

Kinder & jongeren
coaching

Herken je onderstaande dingen bij je kind:

 •  hij / zij is onrustig, je kind heeft last van woede uitbarstingen of is heel emotioneel

 •  hij / zij heeft geen energie, je kind eet slecht, hij/zij slaapt slecht en beweegt te weinig

 •  je kind voelt je niet goed in je vel en is niet gelukkig

 •  je kind kan zich niet concentreren, is snel afgeleid en krijgt geen enkele taak gedaan

 •  hij / zij heeft stress, je kind voelt een constante druk, hij/zij piekert veel en maakt zich constant   zorgen

 •  hij / zij wordt gepest of pest zelf

 •  je kind loop rond met negatieve gedachten 

 •  je kind doet alles om graag gezien te zijn en laat over zijn/haar grenzen lopen. 

 •  hij / zij heeft het moeilijk om de dingen los te laten (overlijden, scheiding, andere gebeurtenissen,...)

 •  je kind heeft geen zelfvertrouwen, en is er van overtuigd dat het niets kan

 • ... 

Dan wil ik als kindercoach je kind helpen om de problemen aan te pakken. Zo zorgen we ervoor dat hij/zij terug zorgeloos kan opgroeien.

Samen met je kind ga ik uitzoeken wat er niet of moeilijk gaat. Door de juiste vragen te stellen en verschillende technieken en oefeningen/spelletjes op maat van het kind (playmobil opstelling, ganzenbord, coachspelletjes, verhaaltekeningen) krijgen we meer inzicht in de situatie. Zo kunnen we op basis van de t alenten en sterktes  van je kind werken aan hoe je kind veranderingen kan doorvoeren en zaken in de toekomt anders kan aanpakken. We zorgen voor meer zelfvertrouwen en extra weerbaarheid.

Zo is je kind gewapend voor het verdere leven en kan het zorgeloos en vrolijk opgroeien!

Praktisch

in balanns_transparent_pijl.png

Kennismakingsgesprek

Je neemt contact via mail of telefonisch om je gratis kennismakingsgesprek in te boeken of je boekt deze afspraak zelf via deze website. Dit kennismakingsgesprek kan live, telefonisch of online doorgaan. 

Tijdens dit kennismakingsgesprek leert je kind mij kennen en ik je kind. Ook stellen we het 'probleem' op dat moment scherper. Dit natuurlijk allemaal op een speelse manier aangepast aan je kind. Het allerbelangrijkste tijdens dit gesprek is dat je kind zich veilig voelt en dat er vertrouwen is. Want enkel op deze basis kunnen we verder werken. Ouders zijn zeker welkom om hier bij te zijn. Bij de volgende sessies ga ik alleen met je zoon of dochter aan de slag.  

Kindercoaching sessies

Hoeveel sessies er zullen volgen, hangt af van wat we juist moeten aanpakken. Aangezien dit een persoonlijk aanpak is, zal dit voor iedereen anders zijn.

Deze sessies zijn voornamelijk enkel met je zoon of dochter. Natuurlijk nodig ik de ouders op regelmatige basis uit op het einde van een sessie of in een aparte sessie om feedback te geven over het verloop van de sessies met hun kind.

Prijs:

- Kennismakingsgesprek: gratis (15 à 30 min)

- Kindercoaching sessies: 60 euro (60 min)

IMG_5872.jpg
Happy Dance

Workshops

in balanns_transparent_pijl.png

Wil je je kind helpen om zich zekerder te voelen? Wil je aan de slag met faalangst? Hoe help je je kind grenzen stellen? Hoe help je je kind iets te bereiken? Hoe leer je je kind op te komen voor zichzelf? Hoe kan je kind beter laten omgaan met stress? 

Wil je een antwoord op deze vragen? Neem dan zeker eens deel aan een online workshop. Elke keer met een ander thema. In elke workshop worden gedurende een uur tips & tricks meegegeven die je bij je kind kan toepassen op een heel eenvoudige manier.

Happy Kids Huddle