top of page

Werkwijze

in balanns_transparent_pijl.pngMijn werkwijze is heel praktisch ingesteld. Ik leef me volledig in in je situatie. Zo werk ik met verschillende modellen en technieken aangepast aan jouw situatie om tot de kern van de zaak te komen.

En dat inleven neem ik heel letterlijk... Vind je het leuker om te praten tijdens een wandeling in de natuur of tijdens het joggen of sporten? Of wil je liever
online afspreken zodat je je op je gemak voelt vanuit je eigen huis of kamer? Dat kan ook! Het belangrijkste is dat jij je op je gemak voelt en dat we op jouw manier tot inzichten komen. 

Van daaruit bekijken we
vanuit je eigen sterktes en talenten hoe je heel praktisch veranderingen kan aanbrengen in je leven. Ik werk toekomstgericht en oplossingsgericht zodat je echt een verschil gaat merken. Je leert zaken die heel praktisch en concreet zijn  en direct toepasbaar zijn in je leven.

 
 Je moet het inderdaad zelf doen, maar ik zal je grootste supporter zijn. We zoeken samen naar de beste manier die bij jou past. 

Hoe ziet zo’n coachingstraject er nu uit:

  1. Gratis kennismakingsgesprek (30min): alles begint bij een gratis kennismakingsgesprek. In dit gesprek gaan we na of er tussen ons een klik is en of ik wel de juiste persoon ben om samen aan de slag te gaan.

  2. Intakegesprek: In dit gesprek verduidelijken waar je tegen aan loopt en wat je juist wil veranderen. We maken het “probleem” scherper en bepalen wat je wil bereiken.

  3. Je persoonlijke actieplan: In het derde gesprek stellen we een concreet en realistisch actieplan op vanuit je sterktes en talenten. We bepalen welke thema’s we gaan behandelen, op welke vragen je antwoorden wil en wat je wil bereiken voor elk thema. En we gaan onmiddellijk aan de slag met het eerste thema.

  4. Minstens 1 coachingsgesprek per thema (hoeveel gesprekken we nodig hebben, hangt af van het aantal thema’s en de complexiteit van elk thema)

  5. Afsluitend gesprek: We overlopen het proces dat je doorgemaakt hebt en stellen een actieplan op voor de toekomst waar je zelf mee verder kan.

bottom of page