top of page

Life coaching

in balanns_transparent_pijl.png

Waarom life coaching?

Je voelt je gelukkig als je in balans bent, in evenwicht zowel mentaal, fysiek als emotioneel. 

Natuurlijk ben je af en toe uit balans en daar is niets mis mee en is helemaal ok!

Maar als je te lang niet in evenwicht bent, dan voel je je echt slecht. Dan begin je aan jezelf te twijfelen en loopt het niet zoals je zou willen. Dat onevenwicht kan zijn invloed hebben zowel lichamelijk, emotioneel als mentaal.

LICHAMELIJK: je wil je terug energiek voelen, je terug gezond voelen, meer bewegen, beter eten en slapen

EMOTIONEEL: je wil leren loslaten, leren omgaan met veranderingen, meer genieten van je leven, een betere relatie met je partner, kinderen, ouders en vrienden

MENTAAL: je wil meer zelfvertrouwen, assertiever zijn, minder gejaagd leven, minder stress, minder piekeren, een betere work/life balans, 

Eigenlijk wil je minder "moeten" en meer "willen'. Kiezen voor de dingen die je zelf wil en belangrijk vindt. Om zo je leven echt in handen te nemen.

Je wil dingen veranderen en aanpakken zodat ze voor jou beter werken. Maar hoe? Misschien weet je niet goed hoe? Of misschien weet je helemaal nog niet wat je wil?

Dan wil ik, als oplosingsgerichte coach, je helpen om uit te zoeken met technieken en oefeningen waar je op vast loopt. Zo krijg je een zicht op wat belangrijk is in je leven en wat je juist wil bereiken. Vanuit dat inzicht stellen we vanuit je eigen sterktes een concreet en realistisch actieplan. Zo neem je zelf je leven terug in handen en kan je de gewenste veranderingen zelf doorvoeren.  

Zo kom je terug in balans, voel je je goed in je vel en voel je je gelukkig!

Wie kan er bij mij terecht voor lifecoaching?

 

Ik richt me op volwassenen en jongeren vanaf 12 jaar die gemotiveerd zijn om dingen te veranderen of hun doelen waar te maken. Het kan zijn dat je niet weet wat je wil, wat je wil veranderen of hoe je het juist moet aanpakken, zolang de wil er maar is om het uit te zoeken en dingen te proberen, ga ik graag met je aan de slag. Ik werk heel oplossingsgericht, praktisch en concreet zodat je elke sessie met iets concreets (inzicht, oefening, experiment, plan van aanpak,...) verder gaat. 

Waar moet ik zijn voor lifecoaching?

Je bent bij mij welkom live in Antwerpen of online via zoom. Wat jij het liefste wil en waar jij je het beste bij voelt.

Kijk ook eens bij "mijn werkwijze" voor meer info.

Coaching 
volwassenen

in balanns_transparent_pijl.png

Heb je het gevoel dat niet alles loopt hoe je het zou willen? Dat je het allemaal niet meer goed weet? Je doet je best, maar toch lukt het niet. Of heb je geen idee hoe je sommige dingen moet aanpakken? Je wil iets veranderen en/of die goede voornemens en dromen echt doen uitkomen! Je wil je gewoon terug goed in je vel voelen!

Dan wil ik, als lifecoach, je helpen om uit te zoeken waar je op vast loopt. We zoeken uit wat belangrijk is in je leven en wat je juist wil bereiken. En zo stellen we vanuit je eigen sterktes een praktisch actieplan op. Hierdoor neem je je leven terug in handen en kan je zelf veranderingen doorvoeren. En zo kan je terug jezelf zijn en voel je je goed in je vel. 

Taking Notes
Ann Vermeiren Kindercoach & lifecoaching
IMG_6589.jpeg

 jongeren
coach 

in balanns_transparent_pijl.png

Iedere ouder wil het beste voor zijn/haar kind en wil dat het zorgeloos kan opgroeien. Spijtig genoeg kunnen we onze kinderen niet behoeden voor alles. Ze moeten zichzelf ontdekken en leren hoe ze zelf met veranderingen en onverwachte gebeurtenissen moeten omgaan.

Samen met je kind ga ik aan de slag om vanuit zijn/haar talenten de zaken aan te pakken waar je kind het moeilijk mee heeft. Zo zal je kind sterker en weerbaarder worden om zelf de juiste manier te vinden om ermee om te gaan.

bottom of page