Workshop

in balanns_transparent_pijl.png

Om de 2 maanden geef ik een online workshop, telkens rond een ander thema. In elke workshop geef ik je tips & tricks mee die je eenvoudig in je dagelijkse leven kan toepassen. Heel concreet en praktisch. Er komen voorbeelden en oefeningen aan bod zodat je zelf ook actief aan de slag gaat tijdens de workshop. 

Deze workshops zijn ideaal voor volwassenen en jongeren of ouders die hun kinderen beter willen ondersteunen.

Bekijk hieronder de agenda en schrijf je als de bliksem in. Wat heb je te verliezen?

Praktisch

in balanns_transparent_pijl.png

Grootte van de groep: max. 15 personen

Waar? Online via zoom / teams

 

Na inschrijving krijg je een bevestigingsmail met een link naar zoom

LET OP! De deuren voor elke workshop

gaan pas een maand op voorhand open. Zet het dus in je agenda.

GettyImages-1248486338.jpg
in balanns_transparent_pijl.png

Geplande workshops

Hoe verhoog ik zelf mijn zelfvertrouwen?
Donderdag 25 november 2021 - 20u

Duimen omhoog

Twijfel je veel aan jezelf? Hoor je ook dat negatieve stemmetje dat zegt: "je bent niet slim genoeg", "anderen kunnen dat beter", "wat gaan de anderen daar van zeggen"? Dan kan je zelfvertrouwen wel een boost gebruiken! Wist je dat je hier zelf mee aan de slag kan gaan? 

In deze workshop geef ik je eenvoudige tips & tricks die je in je dagelijkse leven kan gebruiken voor extra zelfvertrouwen. Ik geef je opdrachten en oefeningen mee die je kan toepassen en je zal zien dat het werkt! 

  • Duur: 1u à 1,5u

  • Prijs: 20 euro

Hoe maak je je goede voornemens en dromen waar?

Dinsdag 28 december 2021 - 20u

GettyImages-1080060154.jpg

Heb jij ook weer goede voornemens gemaakt voor het nieuwe jaar of misschien heb je wel dromen die je eindelijk eens wil waarmaken? Maar hoe begin je aan die goede voornemens of dromen? En hoe breng je ze tot een goed einde?

 

In deze workshop overlopen we in een aantal stappen hoe je je dromen en goede voornemens kan bereiken. Heel concreet en praktisch zodat je direct aan de slag kan. Laat die goede voornemens en dromen nu maar uitkomen!

  • Organisatie: via de flowfabriek

  • Duur: 40min

  • Prijs: gratis

Hoe met stress omgaan?

Donderdag 17 februari 2022 - 20u

GettyImages-1281326263.jpg

Voel jij je ook zo gespannen? Heb je last van hoofdpijn of hyperventilatie op stress momenten? Iedereen krijgt te maken met stress, dat is helemaal normaal. Maar langdurig blootgesteld worden aan stress, kan fysieke en mentale klachten geven, dus dat moet je absoluut vermijden. Maar hoe ga ik nu beter om met stress? Wat moet je doen om stress te reduceren? Wat kan je doen als je stress voelt?

In deze workshop geef ik een overzicht over de verschillende soorten stress en hoe je ermee om kan gaan. Daarnaast bekijken we ook verschillende technieken die je kan toepassen in een stressvolle situatie. Zo kan je er zelf mee aan de slag en blijf jij meester van de stress!

  • Duur: 1u à 1,5u

  • Prijs: 20 euro